torstai 18. joulukuuta 2008

I'm dreaming of the Pink Christmas :)
Ostin Tiimarista parin euron järkyn kuusen,
jossa oli ylisuuret koristeet.
Kuusesta en valitettavasti ottanut ennen kuvaa...
Koristeet pois ja uusia tilalle.
Kuusenjalka on jostain lampusta peräisin,
ääriviivatarroilla koristettuna,
kuusi liimattu jalkaan ja
jalka liimattu kankaalle päällystettyyn pahviin kiinni...
Kuusen kultanauha ja tähti on kullanväristä piippurassia.

5 kommenttia:

Minri kirjoitti...

No ei kyllä enää näytä järkyltä parin euron kuuselta! Ihanasti tuunattu ja kuvat ne vaan on niin ihania, kuten sinulla aina. Ihana, tunnelmallinen ja tarinoita kertova postaus!

Anja kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia. Oispa tosiaan ollut kiva nähdä tuo kuusi millainen se oli ennen. Nyt se on oikea unelma! Lahjatkin niin kauniissa pakkauksissa...
Hmm, tuon kuusenjalan koristelun taidan matkia sulta, jos vaan yletyn sitä huoneeseen koristelemaan. Sattuu oleen tuota ääriviivatarraa ja voishan sen johonkin käyttääkin :)

Brombeer&Poppedein kirjoitti...

And a very sweet pink Christmas it will be! Lovely!

Greeting from the Netherlands

Merja kirjoitti...

voi että on sievä!saako kysyä,mitä nukkeja nuo on?oot varmaan tuunannu?mä katoin kans tuota kuusta,mutta siinä olis ollu vähän tekemistä,joten ostin semmosen autokuusen,joka laitetaan tupakansytkäriin kiinni,siitä poistin lamput ja koristelin niin hyvä tuli :)

Carolyn kirjoitti...

thank you for visiting my blog. I will send you better pictures of the dollhouse after Christmas.I think there are nice photos of it in the grandchildrens tea party in the summer in my old posts.I love the dollhouse and I found it in a thrift shop for $20.00!My nephew is going to Finland for 3 months next week to university.
Merry Christmas!
Carolyn